Werk aan je onzekerheid en zelfvertrouwen bij Psycholoog Bussum

Bij mij kun je ook terecht als je kampt met gevoelens van onzekerheid en het je niet lukt om verder te komen. Het kan zijn dat je kampt met een negatief zelfbeeld. Vaak wijzen we die (kwetsbare) gevoelens in onszelf af of gaan we er de strijd mee aan. Het resultaat is vaak dat ze meer vat op je krijgen en dat je verder vastdraait.

Inzicht in jezelf
Je zult tijdens de behandeling een groter bewustzijn ten aanzien van je gevoelens en handelen op dit vlak krijgen. Ik zal je ondersteunen bij het doorleven en verwoorden van jouw persoonlijke ervaring om dichter bij jouw beleving te komen. Ik ga zorgvuldig en respectvol te werk en zal je nergens toe dwingen. Tegelijkertijd creëer ik een veilige omgeving waarin je kunt experimenteren met nieuw gedrag.

Anders leren omgaan met onzekerheid en doen wat helpt om vertrouwen te ontwikkelen
Je gevoelens van onzekerheid zijn niet het probleem. Die gaan ergens over, hebben betekenis in je leven. Je oordeel of angst voor die gevoelens maken dat je erop vastloopt. Ik kijk met jou naar wat de betekenis is en wat (niet) helpt als die gevoelens opspelen. Doordat je je daarnaast leert richten op wat jij kunt beïnvloeden, neemt je frustratie af en je zelfvertrouwen toe.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt.