Mijn tarieven

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 60 minuten. Verder kun je bij mij ook een afspraak maken om te videobellen.

Mijn tarieven
Reguliere sessies van 60 minuten €100. En verder werk ik eerst altijd met een oriënterend gesprek. EMDR sessies duren minimaal anderhalf uur en worden al naargelang de tijd die zij vragen in rekening gebracht.

Vergoed?
Vaak worden mijn sessies voor een deel vergoed als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Daarom is het goed om van te voren even na te kijken wat jouw verzekeraar doet. Kijk voor meer informatie op rbcz.nu en nvagt-gestalt.org.

Mijn KVK nr is: 32094566
Mijn btw id nr is: NL001675670B21
Mijn lidmaatschapsnr van de NVAGT is 264
Mijn licentienummer van de RBCZ is 90119R;

De voordelen
De afspraken die ik met je maak duren bij mij langer dan dat vaak gebruikelijk is, namelijk 60 minuten. Daarnaast heb ik een kleine praktijk waardoor ik je meer aandacht kan schenken. Je bent bij mij geen nummer.

Na de sessie krijg je van mij per email een factuur. Tot 24 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van het consult in rekening.

Neem contact met mij op
Vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je bij mij een afspraak wilt maken. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder.