Therapie Bussum – Desirée Broeders

Het kan zijn dat niet duidelijk is wat het probleem nu is. Maar soms kun je wel goed aangeven welke klacht je hebt. In welk stadium je ook zit, ik help je graag. Maak een afspraak en vertel mij eerst meer, dat kan in veel gevallen al veel duidelijk maken.

Ik werk op een ervaringsgerichte en procesmatige manier. Zo help ik je om bewust te worden van wat je precies doet, wat je denkt, maar ook wat je voelt. Als je je hiervan meer bewust bent, dan ervaar je een sterker gevoel van vrijheid. Omdat je nu beter ziet welke keuzes er zijn en welke keuzes je zelf kunt maken.

Klachten die ik bij Therapie Bussum behandel

Het helpt als je de klacht een naam kan geven. Daarom heb ik hieronder verschillende klachten en problemen op een rijtje gezet.

Staat je vraag of probleem er niet tussen? Neem dan contact met mij op en stel mij jouw vraag.

Mindfulness technieken

Ik pas ook graag mindfulness technieken toe tijdens de sessies. Dat doe ik graag omdat we soms nogal streng kunnen zijn voor onszelf. Op het werk zijn er bijvoorbeeld de nodige verwachtingen, door onszelf, maar ook door anderen. Daardoor kunnen we de lat hoog leggen, soms te hoog.

Dus als je wat vriendelijker tegen jezelf bent en meer leert om te relativeren. Dan werkt dit vaak druk verlagend en kun je beter je werk doen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak bij Therapie Bussum wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag bij mijn therapie praktijk.