Psychologe Desirée Broeders in Bussum

Ik help je graag als je vast bent gelopen en meer bezig bent met over-leven in plaats van leven. Dat kan komen door grote veranderingen in je leven, waardoor je moeilijk een nieuw evenwicht kunt vinden. Maar je kunt ook lusteloos of gespannen zijn met of zonder duidelijke redenen.

Samen met jou creëer ik overzicht en inzicht in je huidige situatie – thuis, maar ook op je werk. Zo ontstaat meer helderheid en begrip, zie je wat je kunt beïnvloeden en wat niet en wat je keuzemogelijkheden zijn. Dat stelt je in staat zelf het stuur in handen te nemen en jouw leven te leiden.

Gestalttherapie

Ik ben van origine Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Na het afronden van mijn studie werkte ik een tijd in de (zakelijke) dienstverlening als personeelsmanager, adviseur en assessmentpsycholoog. Vanwege mijn wens om langer en diepgaander met mensen te werken, ben ik later de gestalttherapie opleiding gaan volgen en aanvullende trainingen op het vlak van systemisch werk, mindfulness, voice dialogue en EMDR.

Wandelen, mediteren en muziek

Verder ben ik getrouwd, moeder van twee zoons (geboren in 1999 en 2001) en woon ik sinds 1998 in Bussum. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met wandelen, mediteren en muziek.

Monique over haar ervaring met mij

“Desirée is een echt ‘mensen-mens’, ze gaf mij een groot gevoel van vertrouwen, ik werd écht gehoord en ik kon 100% mezelf zijn bij haar in de praktijk.”

Maak een (beeldbel)afspraak bij mij
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel mij voor een oriënterend gesprek of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk.