Psycholoog Naarden – Desirée Broeders

Ik ben Desirée Broeders en ik werk al jaren als psycholoog vanuit mijn eigen praktijk. Je kunt met een groot aantal klachten en problemen bij mij terecht. Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurt in het eerste gesprek. Samen kijken we wat je hulpvraag is bij Psycholoog Naarden, onderzoeken we waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Afhankelijk van wat er speelt combineer ik verschillende therapie vormen met elkaar. Mijn wens is dan ook om je concrete en praktische handvatten te geven om je probleem zelf aan te pakken. Niet alleen nu, maar ook voor later.

Met mijn persoonlijke stijl is er naast de serieuze kant ook ruimte voor lichtheid en humor.

“Ik heb Desirée leren kennen als een toegewijde psycholoog die scherp inspeelt op wat er is in het hier en nu. Ze confronteert en duidt wat er gebeurt in een gesprek vanuit haar eigen gevoel en wat ze waarneemt. Hierdoor is ze to the point en legt ze patronen bloot die herkenbaar zijn en zich ook voltrekken in contact met anderen. Ze combineert rust, directheid en een persoonlijke benadering op een prettige manier.” Patrick

Bij Psycholoog Naarden ben je niet de enige

Het is ook goed om te weten dat er veel anderen zijn met soortgelijke problemen. Je hebt nu misschien het gevoel dat je de enige bent die dit meemaakt. Maar dat is niet waar. De realiteit is dat er op dit moment ontzettend veel mensen zijn die vastlopen in hun leven. Velen hebben de weg naar therapie al gevonden en hun problemen kunnen aanpakken.

Voor deze en andere klachten en problemen maken mensen een afspraak bij mij:

Je kunt echter ook met algemene vragen en klachten zitten. Over je leven, relatie, je werk, zingeving. Je kunt het gevoel hebben vast te zitten, je kunt vragen hebben over of je wel het leven leidt dat je wilt leiden, of bij jezelf merken dat je moeite hebt een nieuwe fase in je leven in te gaan. Vragen en klachten die bij het leven horen, maar waar je nu zelf even geen uitweg in ziet. Met dat soort kwesties kun je bij Psycholoog Naarden terecht. Ook veel fysieke klachten kunnen met je innerlijk te maken hebben. De burn-out is het beste voorbeeld: de fysieke vermoeidheid is een direct resultaat van de druk en stress die je hebt ervaren. Maar denk ook aan hoofdpijn als je gespannen bent, slecht kunnen slapen en darmklachten.

Het belangrijkste van al die opsommingen is dat je niet zelf hoeft te weten wat er is. Kom een keer bij mij op gesprek. Want ik help je om tot de kern te komen van wat er aan scheelt en hoe je geholpen kunt worden.

Verder is het goed om te weten dat ik lid ben van de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie (NVAGT) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Maak een afspraak bij mij
Bel mij gerust of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Ik help je graag bij Psycholoog Naarden. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is.